mandag den 1. februar 2010

Uge 5

Så blev det første dag. Da min kontaktperson Peter Matzen er på ferie i denne uge, vil det ikke være det helt store jeg bliver kastet ud i.
Men i denne uge skulle eleverne på Raketfabrikken undervises i comfortzones.

Comfortzones handler i korte træk om i hvilket omfang og i forskellige situationer, man føler sig godt tilpas og måske føler sig mindre godt tilpas og alle har en comfortzone i et større eller mindre omfang.
Derfor var det oplagt at det var Simon Lægsgaard, Brandbjergs forstander, som overtog undervisningen for Peter undervisningen, da han i sine yngre dage rendte rundt som sælger og bankede på folks døre.

Eleverne blev så kastet ud i forskellige scenarious, hvor deres comfortzone muligvis ville blive rykket. Først skulle de forsøge sig som sælgere og prøve med stor overbevisning i stemmen og med fif fra forstanderen, at sælge forskellige ting, som var alt lige fra gaffatape, til banan, til en pornofilm.

Min rolle i det her var så at dokumentere arbejde i form af video, og især da de skulle opstille the scenarious. Videoerne skal bl.a. bruges i forbindelse med Markedføring og PR af højskolen, som i første omgang kan ses på deres Facebookprofil Raketfabrikken, herefter deres blog, youtube og hjemmesiden.

Jeg fik lavet fem videoer i løbet af ugen og de kan allesammen ses her på deres facebookgruppe.

De tre første er deres scenarious (The Jobinterview, Blind- Date, Pop-up question), med forskellige situationer hvor comfortzonen bliver sat på prøve, så er der en anden øvelse med gæstelærer Jonas som også er sælger og til sidst men ikke mindst skulle eleverne hver især lave et stand-up show.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar